Training mindfulness

Algemeen

Wil je positiever in het leven staan? Wil je meer rust ervaren in lichaam en geest? Dan is de mindfulness training bij Boom opleidingen te Maastricht wellicht iets voor jou!

De mindfulness training bestaat uit 8 bijeenkomsten van 2 uur in de ochtend. Hiernaast wordt er, naast de bijeenkomsten, een actieve houding van de cursist verwacht. Mindfulness is een training in aandacht, waarbij je leert je eigen lichamelijke sensaties, gedachten en gevoelens te observeren. Door middel van oefeningen in aandacht, meditatie en reflectie leer je leven in het hier en nu en leer je beter omgaan met spanningen. Door mindfulness te integreren in je dagelijkse leven word je steeds bewuster van je ademhaling, lichamelijke sensaties, drijfveren en cognities. Door bewustwording groeit een accepterende houding naar jezelf, anderen en de wereld. Er ontstaat meer rust in het brein en lijf. Zie je dit wel zitten en wil je leven vanuit je hart? Schrijf je dan nu in!