Connect

Algemeen

De methode Connect heeft tot doelstelling kinderen inzicht te geven in zichzelf en vandaaruit de verbinding met anderen aan te gaan. Thema’s als zelfbeeld, piekeren, sociale vaardigheden en het aanvoelen en aangeven van grenzen komen aan bod. Door middel van lichaamsgerichte oefeningen, rollenspel, visualisaties, opdrachten en creatieve verwerking krijgen kinderen meer inzicht in hun emoties, denken en gedrag. Connect heeft een sterk preventieve waarde en is holistisch van opzet.

Bij de methode hoort een werkboek met bijbehorende handleiding én een prachtig bordspel. Indien je je inschrijft voor de tweedaagse training Connect, is dit volledige pakket inclusief. Het bordspel is ook los aan te schaffen. Dit kleurrijk bordspel wordt geleverd met meer dan 100 vraag- en opdrachtkaartjes. Voor coaches, leerkrachten en startende psychologen is het echter aan te raden de training te volgen.

Plaats & Data

Vooropleiding

Er zijn geen vooropleidingseisen. Deze training is geschikt voor mensen die in hun werk veel te maken hebben met kinderen en meer handvatten willen krijgen om de sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen te stimuleren.

Direct Inschrijven?